Jeg har gennem årerne holdt rigtig mange foredrag herhjemme og i udlandet, mellem 500-600 foredrag. Levende foredrag som skal bidrager med ny viden, skarpe analyser og refleksioner, der kan skabe debat og få folk til at gå glade, oplyste og inspirerede hjem.
Foredragstematikker:
Landdistriktsudvikling:
- Hvordan skaber man liv på landet – Tematikker, muligheder og trusler for fremtidens landdistrikter
- Lokalsamfunds-udvikling – Forretningsmuligheder, fællesskaber og fairness
- Otte konkret tiltag (lavthængende frugter), der kan styrke dit lokalsamfund nu og her
- Provins-potentialer – Et attraktivt alternativ
Fødevarer:
- Fremtidens fødevarer, fordi grønnere løsninger skal mætte verden
- Food-Trends mod 2033
- Fremtidens fødevareforbruger – mellem visioner og hverdags-pragmatisme
Landbrug:
- Fremtidens landbrug – muligheder og trusler
- Multifunktionalitet i landbruget – oversete potentialer i den grønne omstilling
- Hvem skal producere fremtidens fødevarer? Kampen om landet, ressourcerne og tidens dagsorden.
Fællesskaber:
- Fællesskaber i 2023 – Hvordan skaber og opretholder man fællesskaber i det senmoderne samfund?
- Lokale fællesskaber – Hvordan styrker man de lokale fællesskaber
- Social kapital, en overset og vigtig ressource
Mennesker og moderne liv:
- Hvem er det moderne menneske?
- Røg livskvaliteten ud med badevandet? Har vi udliciteret, rationaliseret og optimeret i en sådan grad, at vi har tabt meningen?
- Fremtidens forbruger – gider fremtidens forbruger overhovedet forbruge?
ET UDVALG AF AFHOLDTE FOREDRAG:
- – Rural life – can three multifunctional farms create rural development? Rural Sociology, Newcastle, 2022
- – Food Trends mod 2030. INCO, Danmark 2022
- – Multifunctional farming and social capital? Zeitstiftung, Sankelmark Tyskland 2022
- – Landsbyer i en ny tid – hvordan skaber man attraktive landsbyer mod 2032? Ørum Borgerforening 2022
- – Landboturisme – hvad skal lokke fremtidens landboturister til? Foreningen for Landboturisme 2021
- – Liv på de danske småøer – hvilke muligheder findes der mod 2030? Sammenslutningen af Danske Småøer 2021
- – A better food world. Carrefour & Ministry of Agriculture Warszawa Polen 2019
- – Fremtidens forbrugere og deres forhold til dyr. Dyrenes Beskyttelse 2018
- – Fødevareværdier mod 2028. Dansk Industri 2018
- – What should we eat in 2028? Natural and organic products Europe, London 2018
- – Food values towards 2030, Biofach, Nürnberg 2018
- – Will we still drink milk in the future? NMC, Florida 2017