Hvem har ansvaret for en bedre fremtid?!

FREMTIDSFORKEREN.DK drives af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal

Du kan tage kontakt via kontaktformularen, eller på telefon +45 3065 1110

Jeg har holdt mange foredrag herhjemme og i udlandet, mere end 600 foredrag er det blevet til. Jeg er kendt for at holde levende og gode foredrag, som kan skabe debat og få folk til at gå oplyste og inspirerede videre. Jeg holder aldrig to ens foredrag, fordi fremtiden er dynamisk. Hvert foredrag tilpasses den enkelte kundes behov. Læs nedenstående om nogle af de tematikker jeg ved mest om:

Populære Foredragstematikker:

Fremtiden:

  1. Hvordan ser verden ud i 2035? Tidens vigtigste megatrends
  2. Hvordan skaber man liv i fremtidens byer?
  3. Er det stadig cool at forbruge i 2030 – og hvad køber vi?
  4. Hvad kendetegner det gode liv i 2035?
  5. Fremtidens fællesskaber – kommer ikke af sig selv, der skal to til en tango

Landdistriktsudvikling:

  1. Hvordan skaber man liv på landet?- Tematikker, muligheder og trusler for fremtidens landdistrikter
  2. Lokalsamfunds-udvikling – Forretningsmuligheder, fællesskaber og fairness
  3. Otte konkrete tiltag (lavthængende frugter), der kan styrke dit lokalsamfund nu og her
  4. Provins-potentialer – Et attraktivt alternativ

Fødevarer:

  1. Hvad skal vi spise i fremtiden?
  2. Food-Trends mod 2035
  3. Vil forbrugerne betale for grøn kvalitet? Hvem bestemmer reelt, hvad der kommer i indkøbskurven?

Landbrug:

  1. Fremtidens landbrug – muligheder og trusler
  2. Multifunktionalitet i landbruget – oversete potentialer i den grønne omstilling
  3. Hvem skal producere fremtidens fødevarer? Kampen om landskabet, arealerne, ressourcerne og tidens dagsorden
  4. Agroøkologi – et bud på et mere bæredygtigt fødevaresystem

Fællesskaber:

  1. Fællesskaber i 2025 – Hvordan skaber og opretholder man fællesskaber i det senmoderne samfund?
  2. Lokale fællesskaber – Hvordan styrker man de lokale fællesskaber
  3. Social kapital, en overset og vigtig ressource

Mennesker og moderne liv:

  1. Hvem er det moderne menneske? 
  2. Røg livskvaliteten ud med badevandet? Har vi udliciteret, rationaliseret og optimeret i en sådan grad, at vi har tabt meningen?
  3. Fremtidens forbruger – gider fremtidens forbruger overhovedet forbruge?

ET UDVALG AF AFHOLDTE FOREDRAG:

  • Fremtidens landbrugsmedarbejdere – Nye tider kræver nye kompetencer. SAGRO 2025
  • Det gode liv. FOF Storkøbenhavn 2025
  • Fremtidens landbrug skal være mangfoldige og multifunktionelle. Praktisk Økologi, Økonet og Frie Bønder Levende Land, 2025
  • Hvordan gør man den grønne trepart til momentum for en grøn og progressiv landdistriktsudvikling? LAG Bornholm 2025
  • Generationsskifte i Dansk Landbrug. Dahl Advokater 2025
  • Pædagogik i landbruget – et vigtigt skridt på vejen til grøn omstilling. Green Care NetWork
  • Denmark 2025
  • Senmoderne livsdrømme –CPH:DOC. Hørsholm Bibliotek 2024
  • Frivillighed – Hvad skal der til for at få flere frivillige. LAG Vendsyssel 2024
  • Nyt liv på landet – fremtidige grønne løsninger der kan skaleres. Plan og Landdistriktsstyrelsen 2024
  • Food and health trends towards 2035.  Arla Foods 2024
  • Grønne muligheder for smålandbrug i Danmark. Økologisk Landsforening 2024
  • Rural life – can three multifunctional farms create rural development? Rural Sociology, Newcastle, 2022
  • Food Trends mod 2030. INCO, Danmark 2022
  • Multifunctional farming and social capital? Zeitstiftung, Sankelmark Tyskland 2022
  • Landsbyer i en ny tid – hvordan skaber man attraktive landsbyer mod 2032? Ørum Borgerforening 2022
  • Landboturisme – hvad skal lokke fremtidens landboturister til? Foreningen for Landboturisme 2021
  • Liv på de danske småøer – hvilke muligheder findes der mod 2030? Sammenslutningen af Danske Småøer 2021
  • A better food world. Carrefour & Ministry of Agriculture Warszawa Polen 2019
  • Fremtidens forbrugere og deres forhold til dyr. Dyrenes Beskyttelse 2018
  • Fødevareværdier mod 2028. Dansk Industri 2018
  • What should we eat in 2028? Natural and organic products Europe, London 2018
  • Food values towards 2030, Biofach, Nürnberg 2018
  • Will we still drink milk in the future? NMC, Florida 2017