Hvem har ansvaret for en bedre fremtid?!

FREMTIDSFORKEREN.DK drives af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal

Du kan tage kontakt via kontaktformularen, eller på telefon +45 3065 1110

Hvilket muligheder findes der for livet i landdistrikterne

Der er ingen tvivl, urbaniseringen fortsætter ufortrødent verden over lokalt som globalt.

Folk flytter til byerne, fordi at det er der det sker. Det er i byerne der er arbejde at få. I byerne alle de kulturelle tilbud er. Der man kan gå i skole, gå på restaurant, shoppe og ta´i biografen. Det er der de andre bor, også dem man helst vil bo sammen med. Der infrastrukturen er god, og man lynhurtigt kan komme videre rundt i verden.

Men selvom urbaniseringen fortsætter ufortrødent, er der også stadig mennesker som gerne vil på på landet. Størstedelen fordi, der kommer de fra, det er der de har de rod og der de har de hjemme. Men dernæst er der så også en mindre del, som helt bevidst og reflekteret tilvælger livet på landet for, at få noget andet og bedre i livet.

Men hvad er det helt specifikt, der får folk til at vælge livet i landdistrikterne fremfor at være tæt på byens puls og dens mange muligheder?

Kontakt fremtidsforskeren, hvis I gerne vil have et bud på fremtidens landdistrikter, og hvad der skal til for at få folk til at bosætte sig derude, hvor stilhende huser og kragerne vender?

 

 

 

 

Læs mere:

Kan man være lykkelig vest for Valbybakke Det sanerigsmodne Danmark

Project Details