Hvem har ansvaret for en bedre fremtid?!

FREMTIDSFORKEREN.DK drives af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal

Du kan tage kontakt via kontaktformularen, eller på telefon +45 3065 1110

FOOD ISSUES 2013!  Start det nye år med maner. Lad 2013 blive et godt år! Book et foredrag med fokus på Food Issues 2013! Bliv opdateret på sidste nye trends, cool cases og aktuelle analyser af tiden som kommer. 

Foredraget tilpasses hver enkelt virksomhed og stiller skarpt på det der er mest relevant for jer. Målsætningen er klar, I skal have noget konkret for pengene! Foredraget skal sikre jer følgende:

Viden om tidsånden og fødevarebranchens udfordringer pt og i den nærmeste fremtiden, så I bliver bedre klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

Inspiration, for at få succes er det nødvendigt med inspiration og input udefra. Gennem kritisk analyse, cool cases og mulige perspektiver får i en håndfuld konkrete ideer, som er lige til at gå til.

Et nyt perspektiv. se verden med andre øjne, og se alle de muligheder jeres fælles virksomheds/ branchekultur har gjort jer blinde for.

Book et foredrag til intropris – halv pris! Hele januar.

 

Jeg har siden år 2000 holdet mere end 350 foredrag i ind og udland. . Størstedelen om fremtidens fødevarer. Jeg er kendt som en skarp og inspirerende foredragsholder, der kan tale så alle kan forstå og gerne giver folk noget at tænke over. Af tidligere kunder kan fx nævnes: Arla, Dansk Super Marked, Danish Crown, Kost og Ernæringsforbundet, Barilla, Tine og Norsk Fiskeindustri.