Hvem har ansvaret for en bedre fremtid?!

FREMTIDSFORKEREN.DK drives af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal

Du kan tage kontakt via kontaktformularen, eller på telefon +45 3065 1110

Det er mig, Birthe Linddal, (f. 1974) Sociolog og fremtidsforsker, samfundsdebatør,
klummeskribent, forfatter og foredragsholder som er står bag fremtidsforskeren.dk og foodfuture.dk

Udgangspunktet for mit professionelle virke er min store interesse for verden omkrig mig – en årelang nysgerrighed på mennesker, samfundet og de muligheder som ligger forud. En interesse der tog  mig på  universitet, hvorfra jeg har en master i sociologi fra University of Amsterdam og en kandidatgrad i socialvidenskab  og historie fra RUC.

Og netop interessen for tidsånden og fremtidens mange muligheder førte mig i år 2000 til Instituttet for Fremtidsforskning i København, hvor jeg i løbet af få år  fik opbygget en central plads som en af landets meste brugte og citerede fremtidsforskere. I år 2007 skiftede jeg til det svenske konsulent hus Kairos Futures hvor jeg arbejde videre med mine specialer, dog nu med et mere nordisk fokus.

I 2009 flyttede min familie og jeg til Jylland, hvor jeg efter end barsel fik et godt  tilbud om et job som strategisk planner hos Danmarks største reklame-bureau Zupa-Recommended i Århus. Mit job der var at sikre viden og indsigt i processen med kunderne og være ajour med sidste nye  forbrugerindsigter, markedsdata, trends og tendenser, fremtidens detailhandel og den voksende e-handel. Jeg havde et par spændende og lærerige år i reklamebranchen.

Men ønsket om igen at arbejde målrettet med viden – specifikt viden om fremtiden, mennesker og moderne liv, forbrugere og ikke mindst fremtidens fødevarer gjorde, at jeg i foråret 2012 besluttede mig for at sige farvel til reklameverdenen og igen hellige mig viden, forskning, sociologi og fremtidsforskningen i eget regi.

Jeg er kendt som skarp analytiker og samfunds-debatør med flair for at forstå den tid vi lever i og de
konsekvenser og muligheder som følger med verdens forandring. Jeg har fingeren på pulsen, holder mig
konstant opdateret og læser mangt og meget og magter. Jeg er en god kommunikator der kan
formidle komplekst stof, så alle kan forstå det. Jeg har været fast klummeskribent på Nyhedsavisen og er det
pt. på Food-supply og er ofte citeret i den danske presse. I min karriere har jeg holdt mere end 400 foredrag
i ind- og udland. Foredrag som oftest “skræddersyes” i forhold til den eksakte kundes problem, tema,
udfordring etc.

Ambitionen med fremtidsforskeren.dk er en virksomhed, hvor der er plads til høje faglige ambitioner, tid til dybdegående viden og et mere globalt udsyn. Det handler om, at være en af de bedste til at forstå de forandringer der sker med os mennesker, vores præferencer og handlemønstre. Handler om at kunne forstå en verden i forandring, så jeg kan levere ny og relevant viden til virksomheder og organisationer som har behov for at træffe langsigtede beslutninger og få succes på fremtidens marked, få succes mod en bedre fremtid.

Privat er jeg gift og mor til to små børn .