Hvem har ansvaret for en bedre fremtid?!

FREMTIDSFORKEREN.DK drives af sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal

Du kan tage kontakt via kontaktformularen, eller på telefon +45 3065 1110

Hvordan skaber man nyt liv på landet – nye stærke lokale fællesskaber, flere innovative entreprenører, bæredygtige forretningsideer og lokal grøn omstilling som gør en både positiv og markant forskel for livet på landet?

Vi lever i en brydningstid, hvor gamle dogmer står for fald og nye kommer til. Det som der for alvor kommer fokus på i disse år er, hvordan man skaber bæredygtig vækst – vækst som ikke kun leverer til den økonomiske bundlinje, men også leverer til det som handler om bedre miljø og klima – det som handler om trivsel, fællesskaber og livskvalitet.

De danske landdistrikter og provinsbyer har masser af muligheder for at få del i fremtidens muligheder, hvis de vil og tør byde fremtiden velkommen. Tør have ambitioner, invitere ind og give plads til de gode ideer. For de danske landdistrikter og provinsbyer har nemlig masser af potentiale, tæthed på naturen, oversete perler, smukke gamle gader, billige kvadratmeter, lokale fællesskaber og gamle traditioner som med rette kan moderniseres og vækkes til live.

Book et foredrag, hvis I vil have viden og indsigter i forhold til, hvordan I kan bidrage til at skabe liv i jeres lokalområde. Hvordan I, i jeres lokalsamfund kan få flere levedygtige butikker, nye mødesteder, attraktive skoler og smukkere hovedegader. Kort sagt redskaber til, hvordan I får flere vil flytte til og gøre en positiv forskel lokalt.