Teknologisk Institut inviterer til temadag om fremtidens kødprodukter.
KOM OG HØR FOOD FUTURES BUD PÅ FREMTIDENS KØDPRODUKTER
Hvilke kødprodukter vil kunder og forbrugere ha’ i fremtiden?
Skal det være sunde produkter med lavt fedtindhold?
Hvad med de funktionelle egenskaber?
Skal det være de velkendte, traditionelle kødprodukter eller er der et marked for nye og mere utraditionelle produkter?
Hvordan kan innovation håndteres i forhold til kød?
Kom til temadag og få nogle bud på disse spørgsmål. Du vil også blive præsenteret for en række ideer til fremtidens kødprodukter og til ny, innovativ emballage.
Registrering og kaffe (9:30-10:00)
Velkommen og introduktion til dagens program Lise Nersting,
DMRI Fremtidens forbrugere og kunder – Hvad vil de ha’? Birthe Linddal, sociolog og fremtidsforsker
Catering og storkøkkeners ønsker til fremtiden Anne-Birgitte Agger, Københavns Madhus Nye kødprodukter – kan vi bruge grøntsager, korn og tang?
Lise Nersting, DMRI Alternative metoder til konservering af kødprodukter
Flemming Hansen, DMRI Kort introduktion til inSPIRe Rie Sørensen, DMRI
Smagsprøver på nye produkter
Frokost
Inspiration til nye produkter set fra kokkens bord Mads Nybro,Beta
Hvordan kan biksemad erstattes med gourmetmad – en innovationsproces Jacob Brix, Teknologisk Institut
Hjertesunde kødprodukter – er det muligt? Lene Meinert, DMRI
Fremtidens emballageløsninger? Alexander Bardenshtein, Teknologisk Institut
Tak for i dag Rie Sørensen, DMRI
Tid/sted: 21. november 2013 kl. 10:00-15:30 Teknologisk Institut, Teknologiparken, Kongsvangs Allé, 8000 Århus C
Tilmelding: Senest d. 7. november 2013
Pris: 850,00 kr. ekskl. moms